Advertisement

Μετρο Απεργια : Απεργια Μετρο / Απεργια Μετρο Αθηνα / Apergia Metro Poies ... : Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους.

Μετρο Απεργια : Απεργια Μετρο / Απεργια Μετρο Αθηνα / Apergia Metro Poies ... : Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους.. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ). Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3), τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. «είστε με συνδικαλιστές του μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν την αθήνα ή είστε με τους μαθητές και τους γονείς τους; Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό.

Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ.

Aπεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου σε Μετρό-Ηλεκτρικό-Τραμ ...
Aπεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου σε Μετρό-Ηλεκτρικό-Τραμ ... from images32.inewsgr.com
Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. «είστε με συνδικαλιστές του μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν την αθήνα ή είστε με τους μαθητές και τους γονείς τους; Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου. Χωρίς μετρό θα μείνει η πρωτεύουσα αύριο, τετάρτη, λόγω 24ωρης απεργίας που προκηρύχθηκε για το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη βουλή. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3), τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα.

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία.

Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 και η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Το μετρό θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς αρχαία. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός ανάλογη είναι η εικόνα για την 24ωρη απεργία που αποφάσισαν η αδεδυ και το εργατικό κέντρο της αθήνας για την τετάρτη. Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα.

Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Το μετρό θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς αρχαία. Κατεπείγουσα αγωγή στην αδεδυ σχετικά με την 24ωρη απεργία της τετάρτης για τα εργασιακά, κατέθεσε η υπουργός παιδείας. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Απεργίες στα μμμ, athens, greece.

Κολινδρός: Η πράσινη σακούλα η ΑΠΕΡΓΙΑ στο ΜΕΤΡΟ και οι ...
Κολινδρός: Η πράσινη σακούλα η ΑΠΕΡΓΙΑ στο ΜΕΤΡΟ και οι ... from 4.bp.blogspot.com
Χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός ανάλογη είναι η εικόνα για την 24ωρη απεργία που αποφάσισαν η αδεδυ και το εργατικό κέντρο της αθήνας για την τετάρτη. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό που είχε εξαγγελθεί από το σωματείο των ηλεκτροδηγών για. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Στασυ (μετρο, ησαπ & τράμ). Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας. Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα.

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος.

Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου. Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 και η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ). «είστε με συνδικαλιστές του μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν την αθήνα ή είστε με τους μαθητές και τους γονείς τους; Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00.

«είστε με συνδικαλιστές του μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν την αθήνα ή είστε με τους μαθητές και τους γονείς τους; Κατεπείγουσα αγωγή στην αδεδυ σχετικά με την 24ωρη απεργία της τετάρτης για τα εργασιακά, κατέθεσε η υπουργός παιδείας. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3), τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021.

Στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε ηλεκτρικό και ΜΕΤΡΟ
Στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε ηλεκτρικό και ΜΕΤΡΟ from www.newsit.gr
Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός ανάλογη είναι η εικόνα για την 24ωρη απεργία που αποφάσισαν η αδεδυ και το εργατικό κέντρο της αθήνας για την τετάρτη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Στο πλαίσιο αυτό, η αδεδυ μετέτρεψε την προγραμματισμένη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ).

Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα.

Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας. Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Στασυ (μετρο, ησαπ & τράμ). Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Κατεπείγουσα αγωγή στην αδεδυ σχετικά με την 24ωρη απεργία της τετάρτης για τα εργασιακά, κατέθεσε η υπουργός παιδείας. Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Posting Komentar

0 Komentar